3. lokakuuta 2009

Tupaantuliaislahja ex-työkavereiltani

Sain tämän ihanan tupaantuliaislahjan rakkailta ex-työkavereiltani. Harmi vain, että ehdin poistaa kauniit lahjakääreet ennen kuvan ottamista. Puinen tarjoiluvati ja puiset ottimet ovat Pentikiltä. Pellavainen keittiöliina tuli tarpeeseen, sillä joku niitä meidän perheessä sotkee sitä vauhtia, etten ehdi edellisiä edes pestä. Herkullisen tuoksuinen ruisleipä ja itsetehty suolapussi kruunaa lahjan.
Kiitos vaan tytöille, jotka tulivat katsastamaan uuden kotimme! Nauraa sain taas olan takaa! Ihokin oli ihan ryppyinen poreammeilun takia. Miten niin muka ei viisi hoikkaa tyttöä mahtuisi kahden hengen altaaseen...

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Hei!Löysin blogisi sattumalta googlen kautta. Ihania kuvia, teillä on kaunis koti. Sain jo intoa omiin sisustuspuuhiin, vaikka meillä onkin ihan erityyppinen talo (vanha remonttikohde). Luen jatkossakin :)

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos kommentista. Kiva, että kotimme inspiroi sisustuspuuhissa. Itselläni on ollut vähän aikaa into maassa, mutta nyt se alkaa taas pikku hiljaa kohoamaan. Varmaankin nämä kauniit ja aurinkoiset syyspäivät vaikuttavat mieltä kohottavasti. :)

Superkauppamies kirjoitti...

Kaunis ja varsin perinteikäs tuparilahja.

Sopii varmasti kotiin kuin kotiin!

Kiitos vielä hienosta blogista ja laadukkaista kuvista. Olette saaneet kotinne hienoon kuntoon :).