20. lokakuuta 2009

Gekko kylpyhuoneessa

Tällainen gekko oli kiivennyt kylpyhuoneemme hyllyn päälle. Se kiipeilee milloin missäkin ja etsii itselleen sopivan lämmintä ja kosteaa paikkaa...
Gekko on tuliainen kesäiseltä reissultamme Curacaon saarelta Alankomaiden Antilleilta. Jos meillä Suomessa kesäkahviloissa ulkosalla juoksentelee pikkulintuja noukkien muruja pöydän alta, Curacaolla juoksenteli vastaavasti pieniä limenvihreitä gekkoja. Tosin ne eivät olleet ihan näin kookkaita, mitä tuliaisemme. Outo näky silti...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siisti!

tv. isoveli :)

OTTIILIA kirjoitti...

Arvasin, että tykkäät! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno talo sulla! Hyvin meikäläisen tyylinen... Oisko jossain vaiheessa mahdollista saada vaikka talostanne pohjapiirrosta nähtäville???

Jatka samaan malliin! Tätä blogia on kiva seurata ;o)

Terkuin wela

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos Wela kommentista. Pohjapiirrustusta en ole vielä ajatellut laittaa tänne näytille. Selostin aikaisempaan "Shamppanjaa ja jne"-jutun kommenttiin talomme huonejakoa ym. :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
olin ilonen ku eilen löysin blogisi, kivasti vierähti aika ku luin sen alusta loppuun :). tosi mielenkiintosta luettavaa! sain uusia ajatuksia, mulla nimittäin menossa samantyyppinen projekti nyt sillä rakennetaan meidän omaa unelmakotia. on siinä vaan sisustaminen, alusta loppuun :). haastavaa mutta antoisaa! tosin vielä ei olla sisustusvaiheessa ;).
blogisi alussa ajattelin et tällä ihmisellä on samanlainen sisustusmaku ku mulla! et modernia pienillä romanttisilla mausteilla. odotin jännityksellä miltä lopputulos teidän kodissa näyttää... kyllä se lopulta sulla kallistu ehkä hiukan enemmän sinne romanttisen puolelle :). saa nähä miten mun käy, ite koitan pitäytyä enimmäkseen siinä modernissa.
teidän kodista vielä että aivan upea!!!! olin aivan suu auki ku ihastelin teidän keittiökuvia sekä sitä kuvaa, mikä otettu olkkarista ja jossa näkyy myös yläaula. kyllä teidän kelpaa asustella!
mites keittiös se välitilan materiaali, ite mietin sitä kivee aluks kans vitivalkosten kiiltävien kaappien kans mut taidan päätyä tapettiin+lasilevyyn. onko teillä lasilevyä siinä edessä? vai miten pysyy puhtaana? ku tiedän et se kivi on aikamoinen imemään kaikki liat itteensä (jos likaantuu). entäpä jouduitteko tekeen alakaapeista normaalia syvemmät sen välitilan kiven takia? ku sehän tulee enemmän seinästä ulos ku muut materiaalit. tosi kauniin näköstä kyllä!!! ja ihanat seinävalaisimet, meille tulee just samantyyliset :).

T. Satu

OTTIILIA kirjoitti...

Moikka Satu

Kiva, että blogistani on ollut iloa sinulle! Saan aina uutta innostusta tehdä tätä blogia, kun saan mukavia kommentteja. :) Nyt valitettavasti blogini on jäänyt vähemmälle huomiolle muiden kiireiden takia.

Meillä on keittiössä vain yhdellä seinällä (ruokapöydän päässä) sitä sisustuskiveä. Sen päällä ei ole mitään lasia eli se toimii "pölynkerääjänä". :) Olen sen kerran imuroinut pehmeällä harjaisella suuttimella tämän parin kuukauden aikana ja hyvin se mielestäni puhdistui. En tiedä kuinka usein talomme vanhat omistajat olivat sitä seinäkiveä puhdistaneet, mutta ei siinä mitään kummempia jälkiä ollut. Muualla keittiössämme on välitilan laattana tavanomaista luonnonvaaleaa seinälaattaa. Puiset pöytätasot/alakaapit ovat hiukan syvemmät kuin ns. standardi, mutta se ei johdu seinälaatoituksesta.

Mukavia hetkiä sinulle taloprojektinne kanssa!