1. lokakuuta 2009

Sisustusinto tyssäsi

Miten voi olla mahdollista, että yhtäkkiä en jaksakaan enää sisustaa uutta kotia??? Vielä pitäisi löytää pojan huoneeseen avaruustapettia (tietääkö kukaan mistä saisi aidonnäköisen "avaruusmaiseman"?), kiinnittää hyllyjä ja tauluja seinille, sisustaa makuuhuone (se on tyhjä lukuunottamatta sänkyä ja yöpöytiä ja tilaa on vielä 15 neliötä..) ja ostaa kaikkiin huoneisiin verhot. Pelkkä ajatuskin verhokankaiden etsimisestä ja verhojen ompelusta kauhistuttaa...
Mutta ehkäpä tämä vaihe on normaalia muutaman kuukauden intensiivisen remontoinnin, huonekalujen etsimisen ym. jälkeen. Nyt sitten nautitaan melkein valmiista kodista ja keskitytään vieraiden kestitykseen. Jos ei muuten käy tarpeeksi vieraita, kannattaa muuttaa, niin johan kaverit käyvät... :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse sisustin uuden kotimme tasan vuosi sitten ja jossain vaiheessa tuli myös totaalinen väsyminen sisustamiseen. Lopulta sain kämpän mieleiseeni kuntoon kuitenkin. Nyt tekee mieli uusia verhot..(entisenä kangaskauppiaan tyttärenä verhot vaihtuvat tiuhaan).
Minulle avuksi tuli ystävä, jolla on vahva sisutusmaku ja hän töni minua ajatuksissani eteenpäin.
Nyt voisin lähteä taas kiertelemään huonekaluliikkeitä, vaikken halua muuttaa täältä juuri mitään.
Teidän kotinne näyttää syötävän hyvältä!

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos kommentista!

Luin pari päivää sitten uuden Koti&Keittiö-lehden ja sen jälkeen sain muutaman ajatuksen mm. keittiön verhoista. Eli näyttäisi nyt siltä, että kotimme ei tarvitsekaan odottaa uusia verhoja vuotta (vanhassa kodissa vierashuoneemme sai verhot vasta kolmen vuoden asumisen jälkeen). Näköjään ne ideat pulpahtavat itsestään aikanaan, kun ei turhaan kiirehdi... :)