24. tammikuuta 2010

Uudistettu makuuhuone

Tässä nyt viimeinkin kuvia makuuhuoneestamme. Tosin huone ei ole vieläkään täysin valmis. En löytänyt eilen uusia tyynyjä sängyn päätyyn johtuen mm. siitä, että mietin vielä minkäväriset niistä haluan. Sänky on Iskun valikoimista ja nojatuoli Askosta. Tuolissa on Pentikin pikkutyyny ja Hemtexin viltti. Valkoinen päiväpeitto on Linumilta. Verhot ovat Marimekon Lumimarjaa. Aamulla heräämme merenkohinaan, joka tulee Wake Up lightista.

Molempien tyynyjen päälliset ovat Linumilta. Vaaleanpunaruudulliset on ostettu valmiina ja valkoraidalliset olen itse ommellut. Nämä ovat edellisen kodin hankintoja, jotka siis odottavat nyt korvaavia tuotteita.

Tässä näkyy edelliseen kotiin ostettu hylly, joka nyt etsi paikkaa vaikka mistä ja päätyi lopulta makuuhuoneen kalusteeksi. Valkoiset kynttilät lasissa ovat markettitavaraa. Valkoinen taulu orkidean kuvineen on Ikeasta. Patsaat olemme saaneet tuliaislahjaksi tärkeältä henkilöltä, joka on päättänyt katsastaa maailmasta joka kolkan. Patsaat ovat Afrikasta, Thaimaasta ja Laosista. Orkideataulu on tässä nyt jonkun aikaa, kunnes saan sen paikalle mustavalkoisen perhepotrettikuvan mustiin kehyksiin.


Tämä blingbling täytyi eilen ostaa, koska makuuhuone tarvitsi myös oman turhakkeensa. Se on Lisbeth Dahlin.

Tässä makuuhuone vastakkaiselta puolelta. Taulut odottavat vielä löytymistään. Jouduimme ostamaan tähän kotiin uuden, isomman television makuuhuoneeseen, koska emme nähneet vanhan tv:n tekstiä sängyllä maatessamme. :) Huone on paljon isompi kuin entinen makuuhuoneemme. Tv:n alla Ikean pöytä. Musta kori on tupaantuliaislahja. Viherkasvin ostin täyttämään tyhjää tilaa huoneessa. Kuulemma tämä kyseinen vehka puhdistaa huoneilmaa...

3 kommenttia:

Onnen Omenia kirjoitti...

Hei,

kiva nähdä uusia kuvia kodistasi! Makuuhuone on tosi ilmavan ja raikkaan näköinen ja tyynynpäällisetkin sopivat sinne kuin nenä päähän. Tuo lumimarja kangas on aikas ihanaa, vaikka harvoin tuollaiset kauhean kuviolliset kankaat (minun mielestäni) sopivat sisustukseen. Teidän huoneeseenne se sopii vallan mainiosti!Itselläni on tuosta kankaasta isohko taulu ja pidän siitä edelleen todella paljon, vaikka siitä on jo vuosia kun teetin sen. Minusta on mukavaa lukea ostospaikoistasi, koska ilmeisesti Jyväskylän lähettyvillä(?) asut ja ostospaikat on samoja joissa minäkin käyn.

Olisi muuten kiva tietää, että myytkö Huuto.netissä vanhoja sisustustavaroitasi? :)

OTTIILIA kirjoitti...

Moikka taas!

Olen samaa mieltä, että harvoin kauhean kuviolliset kankaat sopivat sisustukseen. Jos niitä käyttää, täytyy mielestäni muu sisustus olla neutraalimpaa, jottei tule liian levotonta. Tai sitten kuvioiden tulee olla "haaleita" väriltään, etteivät hyppää silmille. Mutta se on oma mielipiteeni ja makuasioistahan ei voi kiistellä. :)
Lumimarja-kangas on tosi herkkä ja kaunis ja värit ovat mitä ihanimmat! Saa nähdä meneekö nämä verhot lopulta kaappiin :( , jos vaikka päätän hankkia sängylle vaaleansinibeigeharmaita tyynyjä. Riviera Maisonilla oli todella ihania sellaisia. Ehkä hiukan alkaa kyllästyttämään tämä vaaleanpunamaailma, joka meillä oli jo edellisessä kodissa.
Olen myynyt todella vähän vanhoja sisustustavaroitani. Säilytän niitä kaapissa odottaen niiden mahdollista uutta tulemista. Ja nyt kun meillä on isompi talo, niin yllättäen niille saattaa löytyäkin paikka esillä. Kirpputorilla olen myynyt joskus niitä 2000-luvun alun sinikeltatyylin tavaroita, koska ne EI tule enää meille takaisin. :)

Unknown kirjoitti...

kaunista!