20. tammikuuta 2010

Makuuhuoneen uusi maali


Olen jo pitkään ollut hukassa makuuhuoneen sisustuksemme kanssa. En ole millään keksinyt miten saattaisin sen loppuun. Minua on koko ajan häirinnyt siellä jokin ja viimein tajusin sen: huoneen maalisävy on aivan väärä! Makuuhuoneessamme on kaksi seinää maalattuna valkoisella ja kaksi seinää yllä olevan kuvan sävyllä J468. Tämä ruskean sävy on vanhan asukkaan peruja, valkoiset seinät maalasimme me (olivat aikaisemmin mintunvihreät :) ). Vaikka huoneessamme on kaksi isoa ikkunaa kahdella eri seinällä, huone on tuntunut jotenkin pimeältä ja tunkkaiselta. Kun tajusin mikä minua siellä häiritsee, keksin, että maalaan ruskeat seinät Tikkurilan Symphonyn sävyllä X484 eli muskoviitti. Ystävälläni on tällä sävyllä maalattu tehosteseinä ja olen sitä pariin otteeseen ihastellut. No, yhden päivän ähräsin maalaamisen kanssa ja nyt kun työ on valmiina, en voi muuta sanoa kuin että hieno tuli! Huone näyttää nyt paljon valoisammalta ja tilavammalta, raikkaammalta. Meillä on sävyllä J468 maalattuna yläkerran aulamme, mutta siinä sävy on juuri sopiva.
Nyt, kun sain tämän sisustuskipinän, lähden heti viikonloppuna sisustusostoksille. Täytyy etsiä uusia tyynyjä sängyn päälle sekä muuta sisustustavaraa. Tänään löysin jo ihania kynttilöitä lasimaljassa. Ja kynttiläthän ovat tietenkin valkoisia! :)
Samalla kun maalasin seiniä, mietin, että mikä ihme on juuri samanväristä kuin tämä maali. Sitten keksin sen: Baileysin kermalikööri! Nyt meillä on sitten Baileys-seinät...

2 kommenttia:

Onnen Omenia kirjoitti...

Hei,

olisi kiva nähdä kuvaa makuuhuoneestasi nyt vaiheessa ja sitten valmiina. Sisustustyylisi on minun mieleistäni ja olisi mukava jos päivityksiä saisi vähän useammin :)

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos kommentista! Olen ollut nyt "luovalla tauolla" ja siksi vähän laiskana tämän blogin suhteen. :)
Meillä on ollut makuuhuoneemme käytännössä melkeinpä tyhjänä nämä puoli vuotta lukuunottamatta sänkyä ja nojatuolia. En ole sen takia viitsinyt laittaa huoneesta vielä kuvaa tänne. Mutta eiköhän se asia korjaannu nyt viikonloppuna. :)