25. tammikuuta 2010

Mikähän on pojan suosikki??

Lähtiessämme suunnittelemaan pojan huoneen sisustusta, meillä oli tiedossa vain, että haluamme seinälle ison valokuvatapetin ja että huoneesta tehtäisiin isomman pojan huone. Kun kysyimme pojaltamme minkä kuvan hän haluaisi seinälleen, tuli vastaus kuin tykin suusta, että tietenkin Star Wars -kuvan! Etsimme pitkään netistä sopivaa kuvaa mutta kun sitä ei löytynyt valmiina mieheni "rakensi" oman kuvan yhdistelemälle eri kuvia.
Sänky on 20 vuotta vanha Muuramen sänky, jossa on itse ommeltu päiväpeitto. Yöpöytä on Ikean Lack-sarjaa.
Tässä seinäkuva hieman lähempää. Sängyllä on Linumin raidalliset tyynyt sekä viime ostosreissulta hankittu Riviera Maisonin jättitähtityyny (60x70cm). Pieni tyyny, jossa on vain yksi tähti, on löydös halpakaupasta. Ja viimeisenä vielä kultaakin kalliimpi uninalle.

Pöytä oli projekti sinällään. Valkoiset laatikosto-osat ovat 30 vuotta sitten vanhempieni hankkimia Muuramen kalusteita, jotka puuseppä nyt kunnosti (poisti vanhan maalin, hioi ja maalasi uudelleen). Tamminen kovapuutaso on Kodin Terrasta. Halusimme siitä ison, jotta poikamme lukuisat lego-alukset pääsisivät esille ja helposti leikittäväksi. Tason pituus on 202 cm. Tuolina on Stokken "syöttötuoli", joka nyt menee vielä vuosia työtuolina. Verhon olen ommellut Linumin kankaasta. Seinällä roikkuva tähtinaulakko pyykkipoikanipsuilla on ensimmäiseltä sisustusostosreissulta uudelta kotipaikkakunnalta. Siinä on vaihtuva näyttely Star Wars -piirrustuksia. Ovesta pääsee parvekkeelle, josta on se talomme ainut järvinäköala. Oikealla näkyvä kirjahylly (Iskun Multiplan) on vanha olohuoneen hyllymme opiskelija-ajoilta.


Liukuovikaapisto on Topi-Kalusteelta ja se kätkee sisäänsä uskomattoman määrän leluja ja muuta tavaraa. Pojan viihdekeskuksena muutamine pelikonsoleineen ja dvd-laitteineen on Ikean Lack-sarjan tv-taso. Musta Fatboy on junior-kokoa. Ikkunalla roikkuu Stockmannilta ostettu "Smile like a crocodile"- lelupussi.

8 kommenttia:

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Hienoa jälkeä olette saaneeet aikaiseksi, kyllä pojan nyt kelpaa, erityisesti pidin noista liukuovikaapeista, tosi kauniit :)

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos kiitos. Pidän itse eniten uudessa kodissamme juuri tästä huoneesta. :)

Unknown kirjoitti...

Tosi makea toi Star Wars-seinä!
Mistä kautta hankitte sen?
Mä haluaisin laittaa meidän akvaariokaapin takaseinään, joka näkyy meidän makuuhuoneeseen, kuvatapetin. Aiheena voisi olla viidakko tms. Tapetti täytyisi ensin varmaan kiinnittää levyyn ja kiinnittää sitten levy kaapin taakse.

OTTIILIA kirjoitti...

Moikka Hellu

Tilasimme valokuvatapetin netin kautta Seinäruusu Oy:stä (www.seinaruusu.fi). Koko homma hoitui nopeasti ja helposti. Aikaa meni kokonaisuudessaan hintatiedustelusta tapetin saapumiseen hieman reilu viikko.

Kuulostaa hyvältä tuo suunnitelmasi. Muistankin nähneeni viidakkoaiheisia kuvia jos en juuri tämän yrityksen sivuilla niin muiden vastaavien sivuilla. Paljon erilaisia luontokuvia löytyi myös...

Anonyymi kirjoitti...

tosi upea koti teillä! luin blogisi kokonaan läpi. :)
ja upea liukuovikaapisto!!!!!!!
-Anette

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos kommentista Anette. Suosittelen liukuovikaapistoa kyllä kaikille. Se kätkee sisäänsä niin paljon tavaraa ja on siistinnäköinen päälle.

sisustajahemmo kirjoitti...

Olen miettimässä itse vastaavaa kaapiostoa eteiseen. Minkä hintainen tuo kaapiostkokonaisuus mahtoi olla?

OTTIILIA kirjoitti...

Kaapisto on hinnaltaan noin 2500-3000 euroa. Hinta vaihtelee kaapiston sisällön eli hyllyjen, tankojen, laatikoiden ym. mukaan. Halogeenilippa nostaa hintaa parilla satasella.

Meidän kaapistossa on kahden oven takana hyllyjä lattiasta kattoon, yhden oven takana ulosvedettäviä koreja sekä housuteline ja yhden oven takana puiset ulosvedettävät laatikot.