10. maaliskuuta 2009

Tiistaiaamun mietteitä

Katselen ikkunasta pihalle ja mietin kuinka aloittaisin päiväni. Lunta sataa jälleen, joten voisin vaikka lähteä tekemään pihatöitä. Tosin se on hieman hankalaa, koska pihaharjamme on varattuna. Sillä on tärkeä tehtävä lumiukon käsinä. Poikani rakensi viime viikolla kyseisen lumiukon ja koska hän ei löytänyt risuja lähistöltä lumiukolle käsiksi, hän päätti käyttää siihen tarkoitukseen pihaharjaamme ja "keihästi" lumiukon. Hieno käsi-idea sinänsä. Eipä olisi tullut itselläni mieleen.
Toisaalta, jos odottaisin pari päivää, voisin välttyä lumitöiltä, koska todennäköisesti aurinko kurkistaa taas pilven takaa lähipäivinä ja lumet sulaa itsestään pois. Voisin siis keskittyä lumitöiden sijaan vajaan metrin korkuiseen pinoon vanhoja Glorian Koti -lehtiä. Sain ne ystävältäni, jotta voin etsiä uusia sisustusideoita uuteen kotiimme. Aloittaisin selausprojektin keittämällä pannullisen kahvia ja linnoittautuisin lehtipinoineni olohuoneen sohvalle tai makuuhuoneen sängylle. Jostakin kumman syystä tämäkään tekeminen ei tunnu nyt mukavalta. Tämä varmaan johtuu osittain siitä, että viime viikonlopun prinsessailtapukujuhlat olivat niin onnistuneet, että sohva ja sänky tuntuivat todella mukavilta juhlia seuraavina päivinä. Nyt makoilu ei enää innosta.
Sain myös "nakkihomman" toiselta ihanalta ystävältäni. Minun pitäisi löytää heidän hienoon keittiöön uusi ruokapöytä ja tuolit. Sain muutaman vinkin, mistä he pitäisivät. Voisin siis pyöriä netissä ja etsiä heille jotain kivaa. Mutta jospa niitä keittiön kalusteita olisikin vaikea löytää ja ystäväni "joutuisi" sitten kesän alussa kiertämään kanssani huonekalukauppoja... Ei hullumpi idea.
Nyt en oikein pääse näissä mietteissäni puuta pidemmälle. Jokohan eräs ystävistäni olisi herännyt ja kirjautunut Meseen. Voisimme ihmetellä yhdessä maailmanmenoa, haaveilla vaikka tulevista lomamatkoista tai keskustella kivoista sisustusideoista. Senpä taidan tehdä. Piste.

Ei kommentteja: