19. helmikuuta 2012

Maalipensseleitä ostamaan


Lähdin tänään ostamaan maalipensseleitä, jotta saisin vihdoinkin pari kuukautta sitten aloittamani korjausmaalausprojektin loppuun. Tarkoituksenani oli silloin töpötellä maalia muutamaan pieneen kulumakohtaan seinissämme. Se, mitä sain aikaiseksi, oli muutama vääränvärinen maaliläikkä (varastossamme oli liian monta samansävyistä maalipurkkia ja sekoilin maalien värikoodeissa). Lopuksi vielä maalipensselit loppuivat kesken, joten kaikesta kohelluksesta suivaantuneena keskeytin projektini.

No, tänään sitten unohdin kokonaan ostaa niitä maalipensseleitä. Ostin kyllä kaikkea muuta. :)

Ostin uudet tabletit ruokapöydällemme. Vanhat rottinkiset olivat jo aika hajalla oltuaan meillä käytössä jo edellisessä kodissa. Nämä uudet ovat muovia ja siksi helppohoitoisemmat. Mietin kyllä pitkään haluanko muovisia tabletteja... Lisäksi ostin pari peltirasiaa, joiden kannen vaaleanpunaväritys oli kerrassaan suloinen. Laitan peltirasiat todennäköisesti pukeutumishuoneeseen ja täytän ne tilpehöörillä.

Ostin myös kukan yläkerran kylpyhuoneen pöydälle. Valkoinen pyykkikori on muutaman euron löytö Kodin 1:sen poistonurkasta. Hyllyllä olevat korit ovat Ikeasta ja kynttilälyhty sisustusliikkeestä, jonka nimeä en muista (löytyy varmaankin aikaisemmista blogiteksteistäni). Valkoinen puurasia lasihyllyllä on Sokokselta. Kylpyhuoneen peli odottaa uutta kiinnitystä.

Ei kommentteja: