26. helmikuuta 2012

Kevään tuntua


Tänä talvena olen ostanut todella vähän kukkia. Valkoisia tulppaanejakin sain nyt vasta hankittua. On ne vaan kauniita.
Poikkesin eilen ihanassa kalusteliikkeessä, joka on viime aikoina laajentanut valikoimaansa myös sisustustavaroihin. Liike on lattiasta kattoon täynnä tavaraa, joten katsottavaa riittää. Sain siellä aikaa kulumaan yli tunnin... Ihastuin näihin Sian kynttilöihin, jotka ovat juuri sopivasti blingblingejä. Aluksi luulin niitä kaukaa katsoessani koristepatsaiksi, kunnes huomasin niiden olevan kynttilöitä. En varmaan kyllä raaski polttaa niitä lainkaan.

Tämä kuva se halusi välttämättä tulla tähän blogiin pystysuunnassa. En jaksanut tapella sen muokkaamisen kanssa, joten kääntäkäähän päätänne oikeaan. :) Toinen kukkaostokseni on tämä jalohortensia, joka saa nyt odotella lämpöisempiä ilmoja sisätiloissa, kunnes siirrän sen lasitetun terassin kautta pihalle. Selvästi on kyllä kevättä rinnassa, koska alan haalimaan kukkasia ympärilleni. Joka kodin vakiovarustehan on tietenkin keksitarjotin, eikös?


Samaisella ostosreissullani nappasin mukaani kaksi koristetupsua. Näitä oli paria eri kokoa, joista minulla tässä pienimmät. Poistin keittiön valaisimesta poikani tekemät pahvilumihiutaleet ja laitoin nämä tilalle. Alkuun nämä olivat olohuoneen verhoja koristamassa. Kissaneitimme osoitti niihin kuitenkin liikaa mielenkiintoa repien niitä, joten korkeampi ripustuspaikka oli tarpeen.

Linumin keittiöpyyhkeet ovat kivoja. Väriyhdistelmät ovat raikkaita ja tässä pyyhkeessä tosi keväisiä. Toiselta laidalta pyyhe on alla näkyvän värinen. Kumpi on parempi?



Ei kommentteja: