8. toukokuuta 2013

Tänään oli kameran tyhjennyspäivä

Olen tänään viettänyt sairaspäivää ja kun en oikein ole muuta jaksanut tehdä, niin siirsin kamerasta kuvia koneelleni. Tässä muutamia niistä.

Keittiön kulmatasolla on uutta käyttöä odottamassa kauniita lasipulloja. Pullot ovat limonadista nimeltä Lorina. On muuten tosi hyvä janojuoma! Tasolla on lisäksi kesää ja kärpäsiä odottamassa suojakupu syötävien suojaamiseksi. Ikean peltiruukussa on "risuni", joka sinnittelee hengissä kuukaudesta toiseen. Ja löytyypä tasolta vielä Steltonin kankainen tarjoilu-/leipäpussukka, johon olen tällä kertaa laittanut keittiöpyyhkeitäni.




 Basilika luomassa ihanaa tuoksua keittiööni.

Eihän tätä marseille-saippuaa raaski käyttää, koska se on niin nätti! Toinen saippua on pikkujoululahja ystävältäni. Vietimme pikkujouluja viime lauantaina! :)

Pojan huoneesta löytyy mikäs muukaan kuin harlekiinikuvioinen laatikko. Laatikossa on koottavan lentokoneen osia. Kokoaminen on vielä hieman kesken, koska lämpimät ilmat ja pihalla oleva trampoliini houkuttavat nyt enemmän.
Kuulemma laatikko näyttää paremmalta, kun sen päälle laittaa tämän puisen lohikäärmeen. :)
      Linumin kankaasta tekemäni verhokappa pojan huoneen ikkunassa.

Pienestä rumpalistamme on tullut jo aika taitava!

Eipä muuta tällä kertaa kuin oikein mukavaa ja aurinkoista helatorstaita! Nauttikaa vapaapäivästä ja lämpimästä ilmasta ulkona.

Ei kommentteja: