17. elokuuta 2012

Vihdoinkin

Kun ostimme talomme kolme vuotta sitten, inhosin yhtä juttua yli kaiken. Tämä oli makuuhuoneemme vaatehuoneen haitariovi. Päätin silloin, että siitä tulee hankkiutua eroon mahdollisimman pian. No nyt kolme vuotta myöhemmin tämä tapahtui. Soittelin Topi-Keittiöille tutulle kalustemiehellemme ja sen jälkeen odotinkin kuin kuuta nousevaa uutta liukuovea. Alla on kuva nyt tästä uudesta liukuovestamme. Vielä kun saan makuuhuoneen verhot kuntoon (ideanpoikanen on kypsymässä päässäni), niin Voila!


Yöpöydällä taulu odottamassa ripustusta sekä iltalukemista. Moni luulee, että mieheni lukee näitä jännärikirjoja, joita meillä lojuu siellä täällä. Mutta ei, minä olen se Tom Clancy-, Robert Ludlum- ym. fani.

Joskus näkee mielessä jonkun esineen minkälaisen haluaa hankkia. Ei tiedä tarkalleen minkälainen se on, mutta joku kuva on siitä kuitenkin hahmottunut päässä. Olen halunnut ostaa olohuoneen pöydällemme jonkinlaisen ruukun/maljakon, joka on joko pinkki tai pinkkivaaleanvihreäharmaa ja tyyliltään se olisi hieman itämaalaistyylinen. Vihdoinkin tämä esine tuli minua vastaan! Se ei ole kuitenkaan nyt kauhean itämainen, mutta tiesin sen nähdessäni, että tässä se nyt on. Joten tässä alla olevassa kuvassa se nyt on. :) Maljakon valmistaja on Broste.




Ei kommentteja: