26. lokakuuta 2011

Juupas, eipäs - blogieni jatkaminen

Päätin jo tuossa yhtenä päivänä, että lopetan bloggailun kokonaan ja suljinkin hetkeksi molemmat blogini näkyviltä. Sitten tulin toisiin ajatuksiin ja en nyt raskikaan luopua blogeistani. :) Tein blogeihini sen muutoksen, että jatkossa päivitän tätä yhtä blogiani (vanha sisustusblogini Ottiilian sisustusajatuksia) ja sen toisen blogini (Ottiilian elämää ja unelmia) jutut jäävät nyt ilman päivityksiä taustalle näkyville (linkistä pääsee katsomaan sen blogin juttuja). Blogini nimi muuttuu nyt kuitenkin vanhan "kakkosblogini" mukaiseksi, koska juttuni voivat käsitellä myös muitakin aiheita kuin sisustamista.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heips! Kävin selailemassa tämän syksyn juttujasi. Hyvä päätös, ettet lopettanutkaan bloggausta :). Ja vaikka kirjoittaminen hetkeksi hyytyisikin, niin miksi kummassa pistäisit blogit kokonaan pois näkyvistä?!

- Anna-Kaisa ;)

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos Anna-Kaisa kommentista. Sitä tekee välillä hätäisiä päätöksiä... Onneksi blogin sulkemisessa oli kolmen kuukauden "harkinta-aika", jolloin sulkemisen pystyi perumaan. Ihme kyllä perheemme miesväki kannusti minua jatkamaan, vaikka vastustivat alkuun koko hommaa. :)

Mukavaa joulun odotusta!