30. lokakuuta 2011

Hollantilaisia sisustuslehtiä

Sain mieheltäni tuliaisiksi Hollannista nipun sisustuslehtiä. Lehtiä oli kiva selata läpi ja katsoa mitä siellä suunnalla on pinnalla sisustusrintamalla.

Ylärivin ensimmäinen sisustuslehti oli aivan kuin meidän Glorian Koti -lehti. Oikeanpuoleinen lehti keskittyi enemmän maalaiskotien sisustuksiin. Alarivin vasemmanpuoleinen lehti esitteli monipuolisesti keittiöitä. Viimeinen lehti sisälsi juttuja erilaisista sisustuksista laidasta laitaan.

Huomasin paljon yhtäläisyyksiä sisustusjutuissa. Yllä näkyy esimerkkinä kuvat kylpyhuonejutuista (Eigenhuis & interieur -lehdestä ja Avotakka-lehdestä), joissa on samanlaista tyyliä, samansävyistä väritystä, samat keinutuolit sekä samantyyppisiä tavaroita.


Tämän kuvan otin tähän näytille, koska kuva pysäytti minut lehteä selatessani ja katselin sitä silloin pitkään. Kuvan värimaailma on aivan mahtava ja rauhallinen. Tummanharmaat laskosverhot erottuvat kauniisti valkoisia ikkunanpuitteita vasten ja tuovat ryhtiä tilaan. Vaaleanpunainen lamppu seinässä on kuin karkki olematta kuitenkaan liian ällö.


Ei kommentteja: