11. marraskuuta 2009

Yläkerran aula

Yläkerran aulatilamme on sisustukseltaan hieman vaiheessa. Iskun kirjahyllylle ei löytynyt muuta paikkaa, joten se työnnettiin tänne. Suunnitelmissa olisi hankkia kaiteen viereen löhötuoli ja ehkäpä pieni pöytä myös, jolloin aulasta tulisi kirjastomainen. Perällä näkyy makuuhuoneemme.

Toisesta suunnasta kuvattuna näkyy lapsemme huone. Julkaisen huoneen kuvat, kunhan saan sisustuksen valmiiksi. Vasemmalle lasioven taakse jää työhuoneemme. Seuraava ovi on kylpyhuoneeseemme.

Tässä lähikuva tapetista. Edellinen asukas keksi hauskan idean maalata seinä yksiväriseksi ja tapetoida sen päälle kuviollinen tapettikaistale.

4 kommenttia:

Jonsku kirjoitti...

Todella kaunis aula!

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos Selina kehuista! :) Itseäni aulamme ei ihan vielä tyydytä. Pidän aulan väreistä, valaistuksesta ja valoisuudesta, mutta jotakin se kaipaa lisää...

Anonyymi kirjoitti...

tuo tapettikaistale on tosi hyvä idea! täytyy vaan osata löytää juuri tietty tapettikuvio, millä tuollasen onnistuu tehdä. just kuten teidän tapetissa, semmonen kuvio toimii!
T. Satu

OTTIILIA kirjoitti...

Kun muutimme tähän taloon, olin alkuun sitä mieltä, että nämä tapetit täytyi poistaa tästä seinästä. Minusta ne olivat liian romanttisia ja tämä tapetti-maali-ratkaisu outo. Kun aloimme muutaman viikon asumisen jälkeen remontoimaan, muutinkin mieleni, koska aikani niitä tuijoteltuani aloinkin pitämään niistä! Nyt en niitä ottaisi mistään hinnasta pois. :)