11. marraskuuta 2009

Kranssin tuunausta

Kranssi tuunauksen jälkeen. Löysin vanhaa joululahjanauhaa ja kiedoin sen vanhan kranssin ympärille. Nyt voin halutessani vaihtaa kranssin ulkoasua mieleni mukaan. Yksinkertaista ja helppoa.
Tästä sainkin idean, että voisin tehdä näitä enemmänkin: ostan askartelukaupasta useamman kranssin rungon ja lisään niihin sitten erilaisia koristeita ja nauhoja. Niitä voisi tuunailla vaikka ystävieni sisustusmakujen mukaan ja antaa heille joululahjaksi. Tiedän, että ystäväni pitäisivät näistä!

Tässä kranssi ennen tuunausta. Kranssi on vuosituhannen vaihteesta. Se on ollut minulla kaapissa viimeiset viisi vuotta, koska en ole enää pitänyt kranssin vihreätummansinisävyistä.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ite juuri toissailtana ostin pari kranssia! maalasin ne hopeisiksi sprayllä, kiedoin ympärille leveää lahjanauhaa (hopeavalkoista), laitoin muutaman helmen rautalankaan ja tein niistä koristeen kranssin yläosaan. lisäksi laitoin rautalangalla pienen muovitimantin roikkumaan kranssin keskelle :). tuli kauniit ja ne saa kodit omien vanhempieni sekä appivanhempieni luota pikkujouluaikaan :).
mukavaa joulunodotusta!
t. Satu

Anonyymi kirjoitti...

piti kysyä vielä tuosta kynttilänalusesta, mistä oot ostanut? tosi kaunis!!!

OTTIILIA kirjoitti...

Satu: kranssisi kuulostavat olevan todella kauniita!

Mietin pääni puhki, että mistä olen ostanut sen kynttilänalusen. En millään muista tarkkaan, mutta veikkaanpa, että alunen on Stockmannilta tai Pentikiltä.