23. heinäkuuta 2013

Ystävieni kotona

Olimme äskettäin kyläilemässä ihanaisen ystäväperheemme luona. Ystävilläni on todella kaunis ja tunnelmallinen koti! Olenkin joskus sanonut, että voisin vaikka heti muuttaa heidän kotiinsa asumaan, niin ihanaa heillä on. :) Saan heillä kyläillessäni aina uusia ideoita oman kotini sisustamiseen. Olen mm. bongannut maalisävyn (alla tytön huoneen maitokahvinvärinen seinä) meidän makuuhuoneeseen. Vastavuoroisesti heidän tv- ja pelihuoneesta taitaa löytyä meidän olohuoneen tehosteseinän harmaa sävy.

Tässä alla on muutama makupala ystävieni luota. Räpsin kuvia sieltä täältä vältellen ystävieni joutumista kuviin mukaan. Muutama huone jäi kuvaamatta, mutta ne esittelen sitten joskus myöhemmin. :) Valitettavasti kuvien laatu ei ole mitä parhain, koska kuvasin iPhonellani.

Pikkuprinsessan huone on mitä hellyttävin. Huoneen sävyt ovat minun lempivärisävyjäni! Ihanina yksityiskohtina söpöjä tarroja siellä täällä huoneessa. Olisikohan tämä huone heidän kodistaan se kaikkein kaunein??








Scoottaajapojan huoneesta löytyy tietenkin kaikki tarpeellinen: rummut, jääkiekkopeli ja kasa legoja. Hienoja sisustusideoita ovat mm. lamput ja niiden sijoittelu, liitutauluseinä sekä tilan jakaminen ja tavaroiden piilottaminen verhoilla.
 
 


Valkoinen ja valoisa portaikko on yksinkertaisuudessaan ja "tyhjyydessään" mitä kaunein!
 

Tätä en ole missään muualla nähnyt: vanha ja kulunut rummun pelti seinälle nostettuna. Todella persoonallinen ja kekseliäs idea. Pelti ja kaunis ruukku pianon kulmalla sopivat hyvin yhteen.


Pirtsakkana yksityiskohtana ja pikkuprinsessan valtaistuimena keittiönpöydän äärellä on tämä vaaleansininen tuoli.


Olohuoneen väriläiskänä on perinteinen keinutuoli hienossa turkoosinsinisessä sävyssä. Ihana paikka keinutella kera bambityynyn.



Eteisen kaappien päältä löytyy harlekiinikuviota. Yllätys, yllätys... säilytyslaatikot ovat minun kaupastani. :)


Ihana koti, eikös?

Ei kommentteja: