6. heinäkuuta 2013

Minituunaus kylpyhuonevessaan

Vaihdoimme yläkerran kylpyhuonevessaan uuden altaan. Vanha allas oli malliltaan hankala: korkea kulhomainen ja kapea. Aikuisella oli siinä hankala peseytyä, koska kyynärpäät kolisivat altaan reunoihin. Vanha allas oli perua edellisiltä talomme asukkailta. Uusi allas löytyi edullisesti Kodin Terrasta.
Taustalla näkyvä peili on menossa myös vaihtoon, koska haluaisin seinälle leveän jättipeilin. En pidä hirveästi turhista hyllyistä, joita tässä seinällämme on peräti neljä kappaletta (ei kyllä näy tässä kuvassa), joten nekin saa lähteä, kun uuden peilin hankimme. Myös seinään kiinnitetyt mukitelineet ovat minusta olleet aina turhia. Mutta kaikki ajallaan. Jos nyt meni neljä vuotta altaan vaihtamiseen, niin uusi peili on varmaankin meillä seinässä vuonna 2017. :)

 Tine K:n vohvelikankainen pyyhe odottaa käsienpesijää.

Jos "iskällä" on vessassaan mustia Tine K:n säilytysrasioita, niin tottakai minulla on näitä hennon vaaleanpunertavia. Hyvä paikka säilyttää pinnit ja hiuspompulat.
Tässä yllä näkyy nyt niitä mielestäni turhia lasihyllyjä ja se mukiteline. Ehkäpä en tykkää avohyllyistä sen takia, koska en osaa sisustaa niitä. Tai sitten olen vain laiska pyyhkimään pölyjä...

Yllä näkyy Tine K:n isompi säilytysrasia sekä Pariisista tuliaiseksi saamani huonetuoksupullo. Myös aarteeni ovat päätyneet käytön jälkeen kaapin päälle. Helmikoru on Alankomaiden Antilleilta Curacaon paratiisisaarelta Karibian mereltä. Kellon olen saanut monta vuotta sitten äitienpäivälahjaksi. 


Ei kommentteja: