22. helmikuuta 2014

Roses are red, light is white, mirror is black

Keittiömme pitkä sivupöytätaso kaipasi kohde- ja tunnelmavalaistusta. Keittiön päävalaistus tulee korkealla katossa olevista halogeeneista, mutta oikeanlainen tunnelma puuttui tästä kohtaa. Niinpä hankin pöydälle Pentikin pöytävalaisimen. Valaisimessa on kaunis lasipalloinen jalka ja puhtaanvalkoinen varjostin. Kuvia ottaessani olen sammuttanut kattohalogeenit, jotta uusi valaisin korostuisi. Yhden kuvan otin myös niin, että Zenzan kattovalaisin on mukana, koska se on tärkeä tunnelmanluoja koko keittiöön seinille ja kattoon heijastuvien kuvioiden takia. Se valaisee myös keskellä keittiötä olevan saarekeruokapöytämme. Kuvissa näkyvät myös Zenzan kantokahvallinen tarjotin (Tarjotin SQUARE) ja säilytyslaatikko (Laatikko BOXTILE Multi), jotka molemmat löytyvät kaupastani. Myös Zenzan käsintaottu kattovalaisin (Kattovalaisin ARQUETTE) on VeeraK:n vakiotavaraa.


 

Roses are red. Ainakin tällä kertaa. Yleensä ostan kukat valkoisina, mutta nämä räväkän pinkit kukkaset ihastuttivat minua nyt. Ne piristävät isompaa ruokapöytäämme, joka on vaihtanut värin tummasta puusta valkoiseksi. Valkoinen ruokapöytä on kokeilukäytössä keittiö-olohuoneessamme. Se sopii hyvin valkoisiin nahkasohviimme ja nahkanojatuoliimme, joten ehkäpä se saa jäädä paikoilleen. Pöydällä Tine K:n palmunlehtipöytätabletit (Pöytatabletti PLACE Kit) ja Ikean maljakko. Kapealla sivutasolla on saamani lahja eli iPhonelle sopiva telakkasoitin herkullisen punaisessa ulkokuoressaan sekä Ikean korit.




Alakerran aulatila sai uuden peilin. Nyt se on parina samaisella seinällä olevalle mustakehyksiselle taululle. Peilin kautta näkyy pilkahdus olohuoneestamme. Risut maljakossa ovat kissojemme ikuinen mietinnänaihe, että miten ihmeessä niitä yltäisi pureskelemaan. :)



Ei kommentteja: