12. tammikuuta 2014

New York - shoppailijan paratiisi

Niin turhalta, pinnalliselta tai hölmöltä kuin se kuulostaakin, niin yksi New Yorkin matkamme tavoitteista oli täydentää vaatevarastojamme. Lähdimme matkaan melkein tyhjillä matkalaukuilla, mikä hieman kostautui meille alkuun lämpötilan vaihdellessa +15 asteen lämmöstä 10 asteen pakkaseen. Omistimme matkallamme muutaman päivän ihan vain shoppailulle käyden mm. alennusmyynneissä tapanin päivänä New Yorkin suurimmassa outletissä eli Woodbury Premiun Outletissä (Woodbury Premium Outlet New York). 


Outletissä on 220 eri vaatemerkin liikkeet nätissä ryppäässä vierekkäin. Ja sieltähän emme lähteneet tyhjin käsin pois. ;) Outletin pettymys oli kuitenkin Burberryn liike, jossa valikoima ei ollut sellainen kuin odotin ja mm. uusi laukku jäi siten ostamatta. 

Ostokset jatkuivat Times Squarella lähinnä "nuorison" liikkeissä. Itse löysin eniten vaatteita Manhattanin Upper West Sidelta ja Etelä-Manhattanilta, joissa oli lukematon määrä hienoja pikkuputiikkeja. Oli ihanaa vain poiketa sisään johonkin mukavalta näyttävään liikkeeseen ja katsoa mitä ihanaa sieltä löytyisi.

Paras kenkäkauppa, jossa olen ikinä käynyt, löytyi Harlemista. DSW:ltä (Designer Shoe Warehouse) löysin muutamat parit kenkiä ja enemmänkin olisi tehnyt mieli ostaa, mutta...


Nyt sitten mielessä pyörii kysymys, että milloin lähdetään uudestaan? No, ei ehkä ihan heti lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja: