17. lokakuuta 2013

Syksyinen päivä meillä kotona

Kaivoin kameran esille ottaakseni syksyisen kuvan takapihaltamme ja niinpä sitten kiertelin myös kodissamme ja räpsin taas kerran kuvia sieltä täältä. Joukossa vanhaa ja uutta sisustusjuttua.

Jotenkin tämä tuoli näyttää yksinäiseltä ja tyhjältä. Ei ole enää kesäpehmusteitakaan. Haikea kuva, koska olen henkeen ja vereen kesäihminen.

Syysauringon valoa ja pikkasen pölyhiukkasia. :)

Erilainen kuvakulma ala-aulasta olohuoneen puolelle. Peili tuli hankittua ylihintaisena oululaisesta sisustusliikkeestä. Löysin kotona peilin takaa pienen lyijykynämerkinnän peilin hinnasta. Olin maksanut peilistä muistaakseni noin 10€ liikaa...

Makuuhuoneen utuista tunnelmaa. Nojatuoli on vanhemman kissaneitimme lempipäiväunipaikka.
Kauankohan maltan olla polttamatta näitä kynttilöitä? Kynttilät on ostettu aikanaan marketin poistomyynnistä todella halvalla. Taustalla taulu, joka sanoo: "To the world you may be one person, but to one person you may be the world".

Saamani tuliainen Bahamasaarilta tai Floridasta, en muista kummasta. Enkeli roikkuu yläkerran kylpyhuoneen laatikon nupissa.

Tervetuloa meille kylpemään! Pikkupyyhkeitä, tuliaissaippuaa viime toukokuussa vietetyiltä pikkujouluilta ja selänpesin käsintaotussa Zenzan kulhossa. Saunavahti (alin kuva) on tosin nukahtanut kiukaan kupeeseen lämpimälle laattalattialle...





2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia. Mukavaa torstaita.

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos samoin Johanna!