6. huhtikuuta 2012

Räps räps - kuvia sieltä ja täältä

Orkideat levittäytyvät meillä aina vain uusiin huoneisiin. Tässä uusin yksilö yöpöydälläni.

Kaunis, eikös?

Kuvaa työhuoneen ikkunaseinän ruskeasta tapetista, joka lähtee vaihtoon heti, kun löydän uuden tapetin tilalle. Jokin harmaasävyinen ja kuviollinen tapetti olisi toivomuksena... yllätys, yllätys! :) Jotkut asiat sitä näköjään ottavat aikansa. Nimittäin työhuoneen remontoimista olen suunnitellut kohta kolme vuotta eli siitä asti kun muutimme. En ole laittanut tänne blogiinkaan kuvia työhuoneestamme, koska tuo tapetti on aina tuntunut niin epämieluisalta.

Iskun hyllyillä tuliaisena saatuja matkamuistoja, pojan ensimmäinen isompi puutyö, mustat Ikean laatikot pikkusälälle sekä kukka, joka kaipaisi hieman kevättuunausta.

Hurmaava (?) kissaneitimme järsi Pentikin vesihyasinttilehtikorimme kappaleiksi, joten hankin tilalle korin, joka ei varmasti maistu kattiloisellemme. Tämä musta, kankainen Ikean kori/laatikko oli menossa alunperin pojan huoneen kirjahyllyyn, mutta se löysikin paikkansa olohuoneestamme. Laatikko on juuri sopivankokoinen: kun se on täynnä, lehdet painavat juuri sen verran, että jaksan ne kantaa parin sadan metrin päähän kierrätyspisteelle.

Ei kommentteja: