1. toukokuuta 2010

Terassille riipputuoli

Näin Stockmannin kanta-asiakaslehdessä kuvan tästä riipputuolista ja silloin syttyi lamppu päässäni. Olen miettinyt takapihan terassille katoksen alle jotakin kalustetta. Mietin kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja, mutta mikään ei ole oikein sytyttänyt. Meillä nimittäin on jo ruokapöytäryhmä "taivasalla" terassilla. Meillä on myös aurinkotuolit ja penkkejä sekä muilla terasseilla rottinkilöhötuoleja. Tämä riipputuoli voisi olla kiva lisä varjoisan paikan löhöilyyn. Jos tämä on liian heppoinen, niin vastaavia varmaan löytyy muitakin.

7 kommenttia:

xxxxx kirjoitti...

Terveisiä uudelta lukijaltasi! Ihastuin ihan samaan keinuun, voi tuo olisi ihana. Pitäisi varmaan käydä koekeinumassa paikan päällä;-)

Jos päädyt tällaiseen, niin bloggaathan lisää asiasta?

Mukavaa ja leppoisaa viikonlopun jatkoa sinulle!

OTTIILIA kirjoitti...

Tervehdys! Juu, toki kirjoittelen asiasta tänne lisää, jos sellaisen hankin. Hauskaa vapun jälkeistä aikaa sinullekin! Itse ajattelin kuluttaa tämän sadepäivän käymällä kiertelemässä kaupoissa terassijuttuja katsellen.

Liiolii kirjoitti...

Hih, luin "rippituoli". :D No, tuossa istuskellessa voisi olla ihan leppoisaa ripittäytyä.

OTTIILIA kirjoitti...

Heh... rippituoli! Pitääkin muistaa tuo, jos sellaisen hankin. Täytyy sitten ystävät istuttaa siihen ripittäytymään, koska eihän mulla mitään aihetta sellaisen ole.... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Upea koti teillä! Tilasin itse riipputuolin verkkokaupasta - wilhelmiinan kammari. On pellavansävyisempi ja tukevamman näköinen. Innolla odotan : ))
-Ella-

OTTIILIA kirjoitti...

Moi Ella. Kiitos vinkistä! Käynpä katsomassa sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Aah! Ihana riipputuoli! Pitää käydä Stockalla!