16. helmikuuta 2010

Pottery Barn





Muistan amerikkalaisesta Top Design -ohjelmasta, jossa sisustusammattilaiset kilpailevat keskenään, yrityksen nimeltä Pottery Barn. Nyt vihdoinkin muistin käydä kurkkaamassa yrityksen nettisivuja. Yrityksellä on myös nettikauppa. Ylle laitoin muutaman kuvan kivoista tuotteista.
Viinipullokattokruunun voisin ottaa kirkkailla pulloilla. Tähtilamppu olisi jännä lisä ulkoterassille. Alakuvan puutarhapöytä sopisi takapihalle aurinkotuoliemme väliin.

www.potterybarn.com

3 kommenttia:

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Kivoja juttuja, varsinkin tuo tähtilamppu ja ovimatto miellyttivät kovasti. Täytyypä käydä tsekkaa, kiitti vaan vinkistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! Teidan koti on juuri sellainen, mista mina tykkaan, varit ja sisustus. Niin kaunista!

Pottery Barn on ihana, harmi vaan etteivat toimita USA:n ulkopuolelle.

Ragdoll

OTTIILIA kirjoitti...

Moikka

Se on tosiaan harmi, ettei jonkun ihastuttavan kaupan ihastuttavia tuotteita :) toimiteta aina ulkomailta tänne koto-Suomeen. Täytyy tehdä sitten matkoja ko. maihin, jos johonkin esineeseen tykästyy niin paljon tai sitten etsiä vastaavia lähempää. Itse en ole ikinä tehnyt varsinaisia sisustusmatkoja, mutta nyt, kun olen katsellut erilaisia aiheeseen liittyviä ohjelmia, niin ehkäpä se seuraava matka voisi ollakin teemaltaan sisustusmatka. :)