11. joulukuuta 2009

Löysin ihanaa kangasta


Olen etsinyt pitkään sopivaa kangasta keittiön kappaverhoon sekä olohuoneen verhoihin. Löysin Vallilan kankaista tätä harmaa-vaaleanruskea-valkoista kangasta ja olin heti myyty. Tässä kankaassa on täydellisesti keittiö-olohuoneemme värit! Ompelin kankaasta tällaisen oman viritelmäni rullaverhoista. (Pahoittelen epätarkkoja kuvia, mutta minulla oli mm. hieman ongelmia valotuksen suhteen...)
Olohuoneen verhokankaat löysin myös Vallilan valikoimista. Olohuoneen verhojen ompelu minulla on vielä kesken.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taisit löytää samalla minullekin keittiöön uuden verhokankaan ;) Olen etsinyt tässä kohta pari vuotta mieleistä kangasta, mutten ole löytänyt. Tuo kangas sopisi omaan keittiööni kuin nakutettu. Osaatko sanoa mikä on kankaan nimi? Ja missä sitä myydään?

Ps. Nykyiset keittiöni verhot on toteutettu juuri tuolla samalla rullasysteemillä :)

Mukavaa joulun odotusta!

Belinda

OTTIILIA kirjoitti...

Hei Belinda

Hauskaa joulun odotusta sinullekin! En valitettavasti tiedä kankaan nimeä. Heitin kuitinkin jo roskiin. Muistaakseni siinä ei kuitenkaan tainnut lukea kankaan nimeä. Kangas on tosiaan Vallilan kankaita ja ostin sen Vallilan kangasmyymälästä. Löydät varmasti kankaan ihan mistä tahansa Vallilaa myyvästä liikkeestä. Ei siellä tainnut olla muita tämän tapaisia kankaita, joten luulisi myyjän tietävän, kun kangasta kuvailee. :)

Tanja Hakala kirjoitti...

Juuri minunkin tyylistä kangasta - oikein valloittavaa. Ja niin kauniit nuo verhot. Huoh <3

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos kiitos! Täytyy ottaa joskus vielä paremmat kuvat verhosta. Ko. päivä oli todella pimeä päivä ja lisäksi keittiön katosta oli palanut puolet halogeenilampuista, joten kuvat eivät ole mitä parhaimmat.

Minna-Enttirinteen Elämää kirjoitti...

Hei mulle kans ! Aivan mainio kangas sopisi myös meille :)

OTTIILIA kirjoitti...

Juu kangas on kyllä kaunis. :) Tekisi mieli laittaa sitä muuallekin kotiin, mutta sitten siihen kyllästyisi nopeammin, jos sitä olisi useassa paikassa.