17. syyskuuta 2009

Kuvia aulasta ja eteisestä


Tässä kuvassa näkyy valkoreunainen peili, jonka hankin White Housesta kesälomamatkallamme. Lipasto löysi uuden paikan alakerran aulasta. Se on hankittu aikanaan Askosta entiseen kotiimme makuuhuoneen tv-tasoksi.

Tähän kuvaan eteisestä yritin mahduttaa kaiken sisustuskrääsän, mitä huoneessa on. Tapetti on samaa Raschin tapettia, mitä pukeutumishuoneessamme on. Puukehyksinen peili on löytö kalusteliikkeestä, johon vahingossa eksyin. Hyllyllä olevan valkoisen korin olen ottanut mukaan lapsuudenkodistani, kun muutimme ensimmäiseen omaan kotiimme. Kuivakukkakimppu on osa häälahjaa, jonka sain ystäviltämme. Liukuovikaapisto hankittiin Topi-Keittiöiltä varta vasten tähän eteiseen. Kranssin hankin shoppailureissulta Witikkalan Kartanosta. Lähdin silloin taas kerran kiertelemään autolla Suomea ja tutustumaan minulle uusiin sisustusliikkeisiin. Tällä kertaa reissulla oli mukana äitini. Oli muuten erinomaisia pullia tarjolla Kartanon kahvilassa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on upea koti, hienosti sisustettu!
Ketä tässä talossa asuu, aikuisia, lapsia, nuoria?

Aurinkoista syksyä!

~E

OTTIILIA kirjoitti...

Hei E!

Kiitos kommentista! Meidän perheeseen kuuluu kaksi aikuista ja yksi pieni poika. Lisäksi meillä ramppaa pojan kavereita harva se päivä, joten talo on täynnä vilskettä ja vilinää... (Lue: meillä ei ole aina näin siistiä...)