11. elokuuta 2009

Marie-rottinkituolit tv-huoneen terassille

Kun menimme Vepsäläiselle valitsemaan uutta sohvakalustoa, silmiini osui oven vieressä näytillä oleva rottinkinen terassituoli ja olin heti myyty. Tilasin siltä seisomalta kaksin kappalein näitä Marie-tuoleja. Tuoleissa on todella hyvä istua. Valkoiset päälliset ovat irrotettavia ja pestäviä. Nyt etsin tuolien kaveriksi pientä sisustustavaraa viimeistelemään terassin ilmeen. Olen ajatellut yhtä tai kahta lyhtyä sekä kukkaistutusta. Lyhdyistä täytyykin mainita, että olen nähnyt useita kymmeniä erilaisia lyhtyjä ja mikään niistä ei ole kelvannut. Aina on liikaa kromeluureja ja killuttimia tai sitten ne ovat olleet liian pliisuja. Missähän olisi vika? Täytyy vissiin katsoa peiliin ja löysätä hieman täydellisyyden tavoitteluani...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpahan muuten hienot tuolit!!! Tässäpä löytyi hyvä idea, vaikken periaatteessa Vepsäläisestä niin kauheesti tykkää... täytyy nöyrtyä ;)

OTTIILIA kirjoitti...

Toivottavasti näitä löytyy Vepsäläiseltä vielä ensi kesänä. Kun me ostimme nämä tuolit, ne olivat jonkin prosentin tarjouksessa (en muista minkä), joten maksoimme niistä vain n. 170 euroa kappale! Edulliset minusta! :)