20. lokakuuta 2012

Keittiöön jakkaroita

Sain vihdoinkin aikaiseksi hankkia Ikeasta pikkuruokapöytämme ympärille uudet jakkarat. Vanhat tummanruskeapuiset olivat paremman puutteessa hankittuja ja nyt olen iloinen saadessani nostaa ne työhuoneeseen vierasjakkaroiksi pienille pojille, jotka pelailevat meillä toisinaan suurella joukolla. Ainut vain, että näiden Ikean jakkaroiden päälliset ovat toiseksi parhaat eli eniten olisin halunnut sellaiset yksiväriset tummanharmaat.

Alla on nyt kuvia keittiöstämme. Keittiömme ilme terävöityi ja jollakin tapaa myös piristyi näiden uusien mustien jakkaroiden myötä. Suunnitelmissani on muutaman vuoden sisään vaihtaa keittiön ruskea laattalattia harmaaksi eli jonkinlainen harmaa, isokokoinen ja kivennäköinen laatta olisi toiveissa. Samalla kertaa vaihdatan luonnonvaaleat yläkaappien ovet puhtaanvalkoisiksi ja vetimet modernimmaksi ja yksi keittiön puutaso (se pätkä, jossa hella/keittolevyt ovat) vaihtuu mustaksi kivitasoksi (Varpaisjärven musta). Näin saan vähennettyä keittiön ruskeaa väriä, jota nyt on mielestäni hieman liikaa.


Yllä olin juuri alkamassa salaatintekoon, kun muistin, että blogiinhan täytyy ottaa tietenkin kuvia. Leivoimme pojan kanssa toissapäivänä hienosokerisen kuivakakun (paljon muuhun ei kaapissa ollut aineksia). Kakusta on enää jäljellä vain yksi siivu, niin herkullista se oli.



Ei kommentteja: