28. elokuuta 2009

Blogikysely

Haluaisin tietää jotain teistä blogiani säännöllisesti seuraavista henkilöistä. Mikä on ikänne? Mikä on ammattinne (jos haluatte kertoa)? Mikä on suhteenne sisustamiseen? Mikä on teidän oma suosikkiasianne tällä hetkellä sisustamisessa? Mistä ostatte yleensä sisustustavaranne? Voitte myös kommentoida muutakin mitä mieleenne tulee. Sana on vapaa... :)

4 kommenttia:

Solveig kirjoitti...

Saan uusimmat lisäyksesi välittömästi Google Readeriin, jossa seuraan lempiblogejani, joten seuraan blogiasi hyvin säännöllisesti.

Olen 20 v. nainen, oikeustieteen ylioppilas. Sisustelen omassa kodissani, tilaan sisustuslehtiä ja arvostan kauniita ja käytännöllisiä koteja. Minun lempityylini on ns. kontinentaalinen, joka koostuu erilaisista vanhanaikaisista mahongin ja tumman ruskean värisistä kalusteista. Tätä tyyliä ei löydä ihan kaikkialta opiskelijaystävälliseen hintaan, joten löydän kalusteeni milloin mistäkin, esim. Ellokselta, Kodin Ykkösestä tai Stemmasta. :)

Olisi kiva nähdä kuvia kodistasi.

OTTIILIA kirjoitti...

Kiitos Solveig kommentista! Itsellenikin tulee vino pino kaikenlaisia sisustuslehtiä. Lisäksi ostan niitä aika tiuhaan. Ja tietenkään en raaski niitä laittaa pois, joten meiltä löytyy niitä aikas paljon! :) Niiden säilyttäminen tuottaakin sitten pienen ongelman...

Laitan kodistani kuvia tänne sitä mukaa, kun huoneet "valmistuvat". Nyt meillä on vanhat tapetit revittynä kaikista seinistä pois. Aloitamme tänä viikonloppuna tapetoinnin sekä maalaamme loputkin kohteet. Vielä, kun tilaamamme uudet huonekalut tulevat, niin eiköhän sitten blogini ala täyttyä kuvista. :)

Peetu-76 kirjoitti...

Heips! Käyn aina välillä kurkkimassa täällä (okei, melkein joka päivä).. Olen 33-vuotias intohimoinen sisustaja, hoitovapaalla myyjän ammatista. Rakastan New England tyyliä ja Riviera Maison on vienyt sydämeni..

OTTIILIA kirjoitti...

Riviera Maison on minunkin mieleen. En tosin "saa" käyttää sitä kovinkaan paljoa, koska mieheni pitää sitä liian romanttisena. :) Mutta pienet yksityiskohdat siellä täällä ei haittaa...