26. huhtikuuta 2009

Aurinkoisia mietteitä

En ole unohtanut blogiani tai hylännyt sitä, vaikka niin voisi päätellä viime aikoina julkaisemieni kirjoitusten määrästä. Olen ollut luovalla tauolla nauttimassa kevään ensimmäisistä lämpimistä auringon säteistä. Mielessäni on kuitenkin koko ajan hautunut uuden kotimme tuleva sisustusprojekti, tosin vain hiljaisella liekillä mielen perukoilla. Se tuntuu uskomattoman turhauttavalta, kun on ostanut talon ja joutuu odottamaan sinne muuttamista ja remontoimisen ja sisustamisen aloittamista. Pitkällä odotusajalla ehtii miettiä vaikka mitä ja sisustussuunnitelmiin ehtii kyllästyä. Mutta nyt aamukamman harventuessa ja kyllästymisen pikku hiljaa haihtuessa, tuntuu taas mukavalta päästä itse asiaan.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hei, Ystäväni:)

Aurinkoista Vapun-aattoa!
Olet löytänyt ihania tunnelmia ja kuvia blogiisi. Tulen todella hyvälle tuulelle ja saan hienoja ideoita katsellessani ihastuttavia kuvia. Ja arvaapa mitä? Olet istuttanut sisustussiemenen minuunkin!
Suuuurkiiitoookseeet ideoistasi, kun kyselin keittiöntuoli-ideoita. Ja nyt jymy-yllätys:) Toteutimme villeimmän ideasi tuoleista! Löysin Vepsäläisestä "rottinkituolit" keittiöömme, jipii. Ne on aivan ihanat!Kerron tarkemmin kun soitellaan. Ostimme myös terassille polyrottinkisen kolmen istuttavan muhkeilla pehmusteilla olevan sohvan ja uuden grillin. Kyllä kesän sopii nyt tulla ja niinhän se on jo tullutkin:)
Voiku nähtäis pian.
Terkkuja kaikille!