27. tammikuuta 2013

Kurkistus tulevaan

Avaan maaliskuussa lifestyle-verkkokaupan. Olen puuhannut tämän projektini parissa niin tiiviisti, että blogini päivytyskin on jäänyt vähän vähemmälle. Tuunaan nyt parhaillaan verkkokauppani verkkosivuja ja odottelen tilaamiani tuotteita saapuviksi. Jotain tuotteita olen jo saanut yhdeltä valitsemaltani tuotemerkiltä, niistä onkin pieni pilkahdus tässä alla. 



Muita lähetyksiä odotellessa järjestelen yritykseni toimitiloja, hankin sinne kalusteita ja tietenkin myös sisustan sitä. Vaikka en myymälää vielä avaakaan, niin pitäähän omalla työpaikalla olla kaunista ja sopiva tunnelma. :) Kiirettä on pitänyt vähän liiankin kanssa, mutta on tämä vaan ollut hauskaa aikaa! Saan luoda tyhjästä jotain ihan uutta ja omaa. Kukaan ei tule sanomaan, että mitä tulee tehdä, miten se tulee tehdä ja milloin se tulee tehdä.

Messuilla Tukholmassa

Jospa alkaisin pikkuhiljaa paljastamaan minkä alan yrityksen olen perustanut. :) Ei se ole ollut ehkä kauhean vaikeaa arvata mistä tulee olemaan kyse... Vietin viime viikonlopun Tukholmassa, koska siellä oli mm. Formex-messut sisustusalan ammattilaisille. Kävin paikan päällä tutustumassa Pohjoismaisiin sisustusalan yrityksiin ja heidän tuotevalikoimiinsa. Etsin kiinnostavia yrityksiä, joiden tuotteita ei vielä Suomessa myytäisi. Ja kyllähän niitä muutamia löytyikin. Onneksi! Messut oli kuitenkin hieman pettymys, koska siellä oli esillä niin paljon yrityksiä, joiden tuotteita on myynnissä joka toisessa alan butiikissa. Niiden messuosastot ohitin ripeästi. 

Mutta ei minun ja ystäväni ohjelmaan kuulunut pelkästään messuilua, vaan tarkoitus oli shoppailla sydämen kyllyydestä Tukholman pikku butiikeissa ja Outlet-myymälöissä. Tässä onnistuimmekin lopulta erinomaisin saalein. Kävimme mm. Barkarbyn Quality Outletissa, jossa hullaannuimme halvoista hinnoista ja täytimme pienet lentokoneen matkustamoon sopivat matkalaukkumme ääriään myöten täyteen. Seuraavaksi olisimme saaneet harrastaa paluulennolla kerrospukeutumista, mutta onneksi (?) aika loppui kesken ja meidän piti kurvata taksilla lentoasemalle nipin napin lennolle ehtien. Kiitos vain "assistentilleni" erinomaisesta seurasta! Seuraavaksi sitten Outletcity Metzingeniin Saksaan...


Koska kyse oli tyttöjen viikonloppureissusta, niin tottakai väliin piti nautiskella kuplivaa.