1. tammikuuta 2012

Loma lähestyy

Enää muutama päivä loman alkuun ja matkaamme Etelä-Thaimaan auringon alle! Olen viimeksi ollut lomalla yli viisi kuukautta sitten, joten hymy on korvissa ja odotukset korkealla. Palataanpa asiaan tammikuun lopussa kera lomakuvien. :)

Joulun otoksia

Vietimme joulun mummolassa ja sen takia emme koristelleet paljoakaan kotia jouluun. Joululeivonnaisetkin nautimme mummojen leipomina paitsi piparkakut. Niitä teimme pojan kanssa kahteen otteeseen, ensimmäisen kerran perinteikkäästi jo itsenäisyyspäivänä. Valkoiset amaryllikset leikkasin maljakkoon, koska ne kasvoivat ylipitkiksi, vaikka yritin niitä kastella niukasti.

Kuvan ihana pyörivä ja soiva joulukoriste on äidiltä saatu pari joulua sitten. Sen pohjasta kun vääntää nuppia, alkaa perinteinen "Snowman"-joululaulu soida. Se on kissaneidin suosikki: mitä kissaneiti onkaan tekemässä, se pysähtyy, kääntelee korvia ja kuuntelee. Ainut ostamani joulukukka-asetelma (pieni pilkahdus kuvassa) on jo menettänyt kukkivat kukkansa, joten en viitsinyt sitä ottaa kokonaan kuvaan mukaan. Asetelmassa oli valkoisia calloja, vihreitä havuja, sammalta, pieni oksa ja muutama koristepallo koristeena.

Lisäsin keittiönvalaisimeemme pojan tekemiä kimallelumihiutaleita. Lasiset kuusenkoristesydämet roikkuvat valaisimessa kesät talvet.

Koska vietimme joulun muualla, emme hankkineet joulukuusta kotiimme. Joulukuusenamme toimi tämä risuasetelma kera yhden punaisen savisydämen, jonka poikamme on tehnyt aikanaan päiväkodissa.

Golfarin sauna


Joulupukki toi meidän perheen golfareille lahjaksi uuden löylykauhan. Löylykauha (draiveri) on tehty samoista materiaaleista kuin oikeat golfmailatkin. Arvaan jo etukäteen, että löylykauha tulee herättämään hilpeyttä saunailloissamme ystäviemme kanssa. Eikö ole mitään paikkaa minne golf ei ulottuisi??? :)